|
FAQ
• Szukaj • Użytkownicy • Zaloguj się
|
|
Obecny czas: Sobota, 21 Gru 2024, 19:20
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Mój mąż dostał przed ślubem mieszkanie aktem darowizny
Autor |
Wiadomość |
jollanna
Dołączenie: Czwartek, 27 Maj 2010, 19:49 Posty: 1
|
Mój mąż dostał przed ślubem mieszkanie aktem darowizny
Dzień dobry! Mój mąż dostał przed ślubem mieszkanie aktem darowizny. Formalnie teraz po ślubie to mieszkanie jest tylko jego. Czy możemy jako małżeństwo skorzystać z Programu Rodzina na Swoim przy zakupie nowego mieszkania?
|
Czwartek, 27 Maj 2010, 19:51 |
|
|
Doradca Kredytowy
Dołączenie: Pon Maj 12, 2008 12:17 pm Posty: 377
|
Darmowa pomoc w uzyskaniu najlepszego kredytu hipotecznego Rodzina na swoim
|
|
|
|
MarekJanicki
Dołączenie: Czwartek, 29 Kwi 2010, 07:22 Posty: 349
|
Re: Mój mąż dostał przed ślubem mieszkanie aktem darowizny
Każda osoba przystępująca do umowy nie może posiadać innych nieruchomości i nie chodzi tu tylko o nieruchomości posiadane wspólnie ale o wszystkie. Mąż musiałby się pozbyć nieruchomości.
_________________ Wszystko o programie Rodzina na swoim Oblicz wysokość dopłat wykorzystując kalkulator kredytowy Rodzina na swoim, zobacz banki uczestniczące w programie, sprawdź limity cen mieszkań, poznaj warunki programu. http://www.rodzinanaswoim.net.pl
|
Czwartek, 27 Maj 2010, 23:43 |
|
|
MarekJanicki
Dołączenie: Czwartek, 29 Kwi 2010, 07:22 Posty: 349
|
Re: Mój mąż dostał przed ślubem mieszkanie aktem darowizny
_________________ Wszystko o programie Rodzina na swoim Oblicz wysokość dopłat wykorzystując kalkulator kredytowy Rodzina na swoim, zobacz banki uczestniczące w programie, sprawdź limity cen mieszkań, poznaj warunki programu. http://www.rodzinanaswoim.net.pl
|
Czwartek, 27 Maj 2010, 23:43 |
|
|
Doradca Kredytowy
Dołączenie: Pon Maj 12, 2008 12:17 pm Posty: 377
|
Darmowa pomoc w uzyskaniu najlepszego kredytu hipotecznego Rodzina na swoim
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|